logo_automac

SC AUTOMAC UNION SRL

CIF: RO32129195

EUID: ROONRC.J40/10148/2013

SC AUTOMAC CONSTRUCT SRL

CIF: RO42048012

EUID: ROONRC.J40/17471/2019

 


Politica:

  • Sa devina foarte cunoscuta pe piata pe care activeaza.
  • Sa creeze plus valoare in tot ceea ce face pentru clientii sai.
  • Sa formeze legaturi stabile si puternice cu toți partenerii sai.
  • Sa satisfaca cerintele existente in industria alimentara.
  • Sa genereze solutii care sa imbunatateasca conditiile de mediu existente.
  • Sa creeze si sa dezvolte programe de cercetare, considerand ca aceasta un punct de dezvoltare atat la nivelul societatii cat la nivelul economiei nationale.

Domeniul de afaceri:

Echipamente industriale: Oferim solutii complete, la cheie, pentru industria alimentara. Solutile cuprind: proiectare, furnizare, montaj si service post vanzare. Pentru toate echipamentele furnizate de catre firma noastra, oferim cele mai noi tehnologii la nivel mondial, avand un raport pret calitate exceptional si o fiabilitate optima. Toate echipamentele sunt inregistrate si agreate de AFIR.

Servicii de consultanta: Printre serviciile oferite amintim consultanta de specialitate si implementarea completa a unor linii de productie cum ar fi: silozuri, linie de ambalat, uscatoare, depozite frigorifice, linie de morarit, linie de sortare si calibrare, linie de procesare cereale si seminte, linie de procesare produse farmaceutice, etc… Totodata oferim solutii pentru imbunatatirea, dezvolatrea si modernizarea proiectelor deja existente. Pentru rezolvarea problemelor tehnice speciale o echipa de ingineri, specializata in proiectare, va sta la dispozitie.

Servicii de montaj: Realizam proiectele cu echipa Automac, intr-un packet all inclusiv. Executam lucrarile in timp util si de cea mai buna calitate. Serviciile include: montaj, instalare, verificare, punere in functiune, instruire si implementare sistem de maintenanta.

Servicii de reparatii: Garantam servicii de reparatii, avand personal calificat, disponibil 24/7. Asiguram piese de schimb originale.

Produse alimentare: Suntem importatori de produse alimentare de origine non-animala, cum ar fi: orez, fasole, naut, linte, condimente, ulei vegetal, paste de tomate, legume congelate, conserve de legume, etc… Produsele importate deservesc marile fabrici de prelucrare si procesare din industria alimentara. asigurand o calitate buna si un pret competitiv pe piata din Romania.

Servivicii de depozitare: Detinem spatii de depozitare compartimentate, amenajate si agreate conform standarelor, prin care oferim clintilor nostri servicii de depozitare, manipulare si paletizare. Depozitele sunt asigurate cu paza specializata, camere de supraveghere, alarma la incediu, alarma la efractie. Toate depozitele sunt autorizate ANSVSA. In fiecare depozit exista evidenta stocurilor la zi. Tarifele sunt calculate in functie de cantitati de marfa.


Contact:

Departament Tenic:

  • Tel.:0736467912
  • email: automac@automac.ro

Departament Vanzari:

  • Tel.: 0723720777 
  • Email: vanzari@automac.ro